Hyppää sisältöön

Miten sinä vietit poikkeuksellisia hetkiä korona-aikana tai mikä kohotti arjen yläpuolelle? Lähetä kuva, video tai tarina

Jaa tarinasi poikkeuksellisella tavalla järjestetyistä juhlista, erilaisesta lomasta, arkea helpottavasta ideasta tai muusta kohokohdasta.

Ylioppilasjuhlia vietettiin tänä vuonna eri tavoin kuin aiemmin. Kuva: Maria Markkanen / Iisalmen lyseo

Korona mullisti suomalaisten arjen, mutta ei pelkästään kielteisesti. Moni on keksinyt uusia tapoja esimerkiksi viettää juhlia, tavata läheisiä tai järjestää omaa arkea.

Millaisia kohokohtia sinun koronavuoteesi mahtuu? Miten sinä olet järjestänyt erityisiä hetkiä poikkeusaikana? Jääkö joku uusista tavoista kenties elämään?

Yle jakaa suomalaisten tarinoita poikkeusvuoden kohokohdista torstaina 17. joulukuuta radiossa, televisiossa sekä verkossa osoitteessa yle.fi.

Oman tarinasi voit jakaa tekstinä, kuvana, videona tai äänitiedostona.

Lähetä tarinasi sähköpostilla osoitteeseen a-studio@yle.fi tai Whatsappilla numeroon 044-4210557. Voit myös kertoa tarinasi alla olevalla lomakkeella. Lomake on suojattu.

Julkaisemme vain tarinoita, joiden lähettäjän nimi ja yhteystiedot ovat tiedossamme. Nimeäsi ei kuitenkaan julkaista tarinoiden yhteydessä, ellet niin halua.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

.
.