1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Rovaniemi

Rovaniemellä törttöiltiin viikonloppuna auton ratissa – alkoholi ja huumausaineet pääosassa

Rovaniemen poliisia työllistivät jälleen erityisesti alkoholin ja huumausaineen vaikutuksen alaisena autoa kuljettaneet kuskit.

Rovaniemi
Poliisi pitelee alkometriä
Rovaniemen poliisilla on takanaan kiireinen viikonloppu. Mikael Kokkola / Yle

Rovaniemen poliisilla on takanaan kiireinen viikonloppu. Jälleen poliisia työllistivät erityisesti niin alkoholin kuin huumausaineen vaikutuksen alaisena autoa kuljettaneet kuskit.

Perjantaina päivällä Rovaniemen poliisipartio tavoitti ajosta Korkalovaarassa henkilöauton kuljettajan, jonka epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajokorttia.

Perjantai-iltana poliisipartiota tuli Kairatien liikenneympyrässä vastaan henkilöauto, jonka kuljettaja ajoi liikenneympyrään johtavan liikenteenjakajan läpi, ylittäen suojatien ja rikkoen liikennemerkin. Poliisiauto joutui väistämään välttääkseen törmäyksen henkilöauton kanssa. Henkilöauto jatkoi matkaansa ja poliisipartio tavoitti auton lyhyen ajomatkan jälkeen. Autonkuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat ja häntä epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Perjantain ja lauantain vastaisena aamuyöllä poliisi pysäytti jälleen myös autoilijan, jota epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta.

Lue seuraavaksi