1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Imatra

Imatran kaupunki sulkee sisäliikuntatilansa loppuvuodeksi – "Imatra ei enää kaipaa uusia tartuntaketjuja"

Liikuntatiloissa liikkuu isoja ryhmiä eikä turvavälejä aina pystytä riittävästi säilyttämään, joten Imatran kaupunki sulkee sisäliikuntatilansa vuoden loppuun asti. Koronavirustilanneon pahentunut Imatralla viimeisen viikon aikana.

Imatra
Imatran vaakuna kaupungintalon seinässä.
Imatran kaupunki tekee nyt päätöksiä, joilla se pyrkii estämään koronaviruksen leviämistä. Yksi näistä on sisäliikuntatilojen sulkeminen loppuvuodeksi.Mikko Savolainen / Yle

Imatran kaupungin sisäliikuntatilat suljetaan varotoimenpiteenä tänään tiistaina iltapäivällä kello 15.

Tilat pysyvät kiinni loppuvuoden.

Uimahalli, urheilutalo ja jäähalli eivät ole siis käytössä reiluun viikkoon.

Imatran kaupungin kuntosalit ovat olleet suljettuina jo joulukuun alusta alkaen.

Sisäliikuntatilat suljetaan, jotta koronavirus ei pääsisi leviämään.

Liikuntatiloissa liikkuu isoja ryhmiä eikä turvavälejä aina pystytä riittävästi pitämään samalla lailla kuin esimerkiksi kirjastoissa.

Hyvinvointipalveluiden päällikkö Arja Kujala kertoo Imatran kaupungin tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun), että Imatralla tilanne koronan leviämisen suhteen on viime viikon tartuntaketjujen vuoksi maakunnan kriittisin. Kaupunki haluaa varmistaa, että tilanne pysyy nyt kurissa.

– Nyt kannattaa tehdä kaikki sellaiset ratkaisut, jotka edesauttavat sitä, että seuraava lukukausi voidaan aloittaa lähiopetuksessa. Imatra ei enää kaipaa uusia tartuntaketjuja, Kujala korostaa.

Päätös on puhtaasti kaupungin, ei Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksoten.

Lue seuraavaksi