Hyppää sisältöön

Luistelijat esittivät toiveensa: Mailallisille tulee uusia ohjeita ja mailattomille oma vuoro Porissa

Liisantorin tekojäälle rajataan mailallisille luistelijoille erillinen alue. Urheilukeskuksen tekojäälle tulee uusi vuoro mailattomille.

Liisantorin tekojäälle rajataan mailallisille pelaajille oma alue. Kuva: Päivi Meritähti / Yle

Porin tekojääradoille on annettu yleisön toiveesta uusia ohjeistuksia.

Jatkossa Liisantorin tekojäälle on erikseen rajattu alue mailallisille pelaajille. Jos rajausta ei noudateta, saatetaan mailat kieltää alueelta kokonaan.

– Alueella on jatkossa henkilökuntaa valvomassa ja ohjeistamassa luistelijoita. Seuraamme, miten ohjeita noudatetaan ja tarvittaessa linjaamme tiukemmin mailojen käyttöä, sanoo liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti kaupungin tiedotteessa.

Urheilukeskuksen tekojäälle on puolestaan aikataulutettu oma vuoro mailattomille pelaajille. Jatkossa sunnuntaisin kello 15–16.30 on mailaton yleisövuoro ja mailallinen vuoro on kello 17­–19.

Porin kaupunki kysyi asukkailta aiemmin tässä kuussa, millaisia sääntöjä he kaipaisivat tekojäille. Vastauksia tuli yli 800. Kaupunki käsittelee palautteet ja tekee sen jälkeen pidempiaikaisia linjauksia.

Koronarajoitusten vuoksi urheilukeskuksen tekojääradalle otetaan kerralla 250 henkilöä luistelemaan ja Liisantorille 100 henkilöä.