Hyppää sisältöön

Kaakkois-Suomen poliisilla poikkeuksellisen kiireinen joulu

Poliisi kertoo ottaneensa kiinni ihmisiä rikos- ja häiriökäyttäytymisen vuoksi enemmän kuin kesäviikonloppuna.

Kaakkois-Suomen poliisilla on ollut poikkeuksellisen kiireinen joulu. Kuva: Antro Valo / Yle

Lappeenrannan ja Imatran poliisilla joulu on jatkunut poikkeuksellisen kiireisenä, kertoo (siirryt toiseen palveluun) Kaakkois-Suomen poliisi. Poliisi kertoo ottaneensa kiinni ihmisiä rikos- ja häiriökäyttäytymisen vuoksi enemmän kuin kesäviikonloppuna.

Jouluaattona Imatralla aviomies pahoinpiteli vaimoaan. Mies otettiin kiinni ja pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä. Poliisin mukaan päihteillä on osuutta tapahtuneeseen.

Samana iltana Lappeenrannassa pahoinpideltiin yhtä ihmistä veitsellä asunnossa, uhri toimitettiin sairaalahoitoon. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni kaksi henkilöä, jotka pidätettiin tapon yrityksestä epäiltynä. Tapauksesta ei toistaiseksi tiedoteta enempää.

Luumäellä joulun vietto keskeytyi puolestaan pahoinpitelyyn joulupäivän aamuna. Yksi joulunviettäjistä pahoinpiteli yhtä seurueen jäsenistä kuristamalla ja uhkaili muita teräaseella. Poliisi ei tiedota uhrin vammoista. Alkoholilla on osuutta tapahtuneeseen.

Tämän lisäksi poliisi on havainnut joulun aikana useita rattijuopumuksia muun muassa Imatralla, Lappeenrannassa ja Parikkalassa.