1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. murha

Uutta tietoa Nokialla tapahtuneesta epäillystä murhasta: rikos tapahtui parkkipaikalla, uhri on nokialainen vuonna 1990 syntynyt mies

Poliisi ei kerro rikoksen tekotavasta tutkinnallisista syistä.

murha
Poliisiauto
Kuvituskuva.Timo Nykyri / Yle

Poliisi kertoo lisätietoja Nokialla jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä tapahtuneesta epäillystä henkirikoksesta.

Tiedotteen mukaan uhri on nokialainen, vuonna 1990 syntynyt mies. Asiaa tutkitaan nimikkeellä murha. Rikosnimike saattaa muuttua tutkinnan edetessä. Rikoksen tekotavasta poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota.

Poliisi ei myöskään kommentoi mitenkään mahdollista epäiltyä tai epäiltyjä. Poliisi ei myöskään kertonut, onko mahdollisia muita uhreja tai onko muita henkilöitä ollut vaarassa.

Poliisin mukaan rikos tapahtui kello 0.35–0.44 välisenä aikana Petäjäpolku 11–15:ssä sijaitsevan taloyhtiön Lähdekorventien puoleisella parkkipaikalla.

Poliisi on tehnyt tutkimuksia tapahtumapaikalla ja tiedustellut havaintoja laajasti alueen asukkailta ovelta ovelle. Poliisi on saanut monenlaista tapaukseen liittyvää tietoa ja kaipaa edelleen lisää.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja tapahtumasta, alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä, äänihavainnoista sekä muista poikkeavista havainnoista tapahtumayöltä.

Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai puhelimitse numeroon 0295 445 317.

Lue seuraavaksi