1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. murha

Poliisi kaipaa lisätietoja Nokialla tapahtuneesta epäillystä murhasta: pyytää kuvissa olevaa miestä ilmoittautumaan

Epäilty murha tapahtui jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä nokialaisella parkkipaikalla.

murha
Poliisiauto
Kuvituskuva.Timo Nykyri / Yle

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut kaksi kuvaa, jotka liittyvät Nokialla tapahtuneeseen epäiltyyn murhaan. Poliisi pyytää kuvissa näkyvää miestä ilmoittautumaan tai hänestä jotain tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille.

Poliisi julkaisi kuvat nettisivuillaan (siirryt toiseen palveluun). Poliisin mukaan kuvat liittyvät 25. joulukuuta Nokian Petäjäpolulla tapahtuneen henkirikoksen tutkintaan. Mies liikkui tapahtumapaikan lähellä hieman rikoksen tapahtumisen jälkeen.

Aiemmin poliisi kertoi, että henkirikoksen uhri oli nokialainen, vuonna 1990 syntynyt mies. Poliisi ei ole kertonut mitään rikoksen tekotavasta tai mahdollisesta epäillystä. Poliisi ei vieläkään tiedota tapauksen yksityiskohdista.

Poliisi kertoo tiedotteessa tehneensä kymmeniä kuulusteluja sekä satoja tarkistuksia ja puhutuksia.

Poliisille on selvinnyt, että uhri saapui kotiportaansa eteen kello 0.31. Ohikulkija ilmoitti hänestä hätäkeskukseen kello 0.45. Tuolla aikavälillä on tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä liikkunut useita henkilöitä, henkilöautoja ja ainakin yksi henkilö polkupyörällä.

Poliisi pyytää myös näitä alueella liikkuneita henkilöitä ottamaan yhteyttä viimeistään huomenna torstaina numeroon 0295 445 317 tai laittamaan tietonsa sähköpostilla osoitteeseen: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Lue lisää:

Uutta tietoa Nokialla tapahtuneesta epäillystä murhasta: rikos tapahtui parkkipaikalla, uhri on nokialainen vuonna 1990 syntynyt mies

Lue seuraavaksi