Hyppää sisältöön

Klamydian alkuperäisrumpali on kuollut – mediatietojen mukaan epäillään henkirikosta

Ilkka-Pohjalaisen ja MTV:n tietojen mukaan Karpin epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Klamydian 30-vuotisjuhlakonsertti Vaasassa vuonna 2018 alkuperäisessä kokoonpanossa Vesku Jokinen, Arto Laaksoharju ja rummuissa Toni "Kape" Karppi. Kuva: Samppa Toivonen

Klamydia-yhtyeen alkuperäisrumpali Toni "Kape" Karppi (ent. Pitkäsalo) on kuollut. Yhtye kertoo asiasta kotisivuillaan (siirryt toiseen palveluun). Karppi soitti yhtyeessä rumpuja vuosina 1988–1990 ja sanoitti yhtyeiden kappaleita pitkään sen jälkeenkin.

Muistokirjoituksessa yhtye luonnehtii Karppia näin: "Mies, jonka kynästä lähtivät miltei kaikki Klamydian alkupään sanoitukset. Mies, jonka luovuus ja jutut saivat meidät aina nauramaan. Mies, joka arvosti ystäviään, läheisiään ja isänmaataan."

Ilkka-Pohjalaisen (siirryt toiseen palveluun)ja MTV:n (siirryt toiseen palveluun) tietojen mukaan Karpin epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Pohjanmaan poliisi on kertonut tutkivansa henkirikosta, jonka epäillään tapahtuneen jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä. Poliisin mukaan rikos tapahtui Vaasan Gerbyssä sijaitsevassa asunnossa.

Poliisin mukaan rikoksen uhriksi joutui keski-ikäinen mies, mutta vainajan henkilöllisyyttä poliisi ei ole vahvistanut. Poliisi kertoi jouluna ottaneensa kiinni teosta epäiltyjä.

.
.