1. yle.fi
  2. Uutiset

Uusivuosi sujui Pohjois-Pohjanmaalla suhteellisen rauhallisesti – joitakin pieniä tulipaloja sammutettiin

Lauantaina Oulun Tuirassa oli tulipalo parvekkeella, Kempeleessä taas paloi savusauna. Kuusamossa oli kolmen auton kolari.

uusivuosi
Poliisi teksti poliisihenkilön selässä.
Poliisin mukaan esimerkiksi Oulussa uudenvuodenaatto oli hieman normaaliperjantaita vilkkaampi, muuten viikonloppu sujui rauhallisesti. Kristiina Lehto / Yle

Uuttavuotta otettiin Pohjois-Pohjanmaalla vastaan rauhallisesti. Poliisin mukaan uudenvuodenaatto oli esimerkiksi Oulussa hieman normaalia perjantaita vilkkaampi, mutta muuten vuodenvaihde sujui maltillisesti.

Pelastuslaitoksella oli muutamia tulipaloja sammutettavanaan. Sunnuntaina aamuyöllä Pudasjärven Yli-Siurualla tuhoutui varastorakennus, henkilövahinkoja palosta ei tullut.

Lauantai-iltapäivällä Oulun Tuirassa syttyi irtaimistoa tuhonnut parvekepalo Kalliotiellä sijaitsevan kerrostalon kolmannessa kerroksessa. Palo ei levinnyt laajemmalle, eikä vakavia henkilövahinkoja tullut. Lievää savuhaittaa aiheutui asuntoon ja porraskäytävään. Pelastuslaitos tutkii palon syytä.

Lisäksi lauantai-iltana Kempeleessä Ylikylän eteläpuolella tuhoutui savusauna tulipalossa. Palo oli saanut alkunsa saunan lämmityksestä. Pihapiirissä ollut palo ei levinnyt saunaa laajemmalle.

Launtaina iltapäivällä Kuusamossa oli myös kolmen henkilöauton kolari Kemijärventien ja Meskusvaarantien risteyksen kohdalla. Osallisena oli kahdeksan ihmistä, jotka kaikki kävivät terveydenhuollossa tarkastettavana.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

Lue seuraavaksi