1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kaarina

TPS-ikoni Sami Rähmönen jatkaa uraansa KaaPossa

Rähmönen on tehnyt vuoden sopimuksen asuinkaupunkinsa seuran kanssa.

Kaarina
Jalkapalloilija potkaisee palloa ohi toisen pelaajan.
Sami Rähmönen (vas.) pelasi Tepsissä 16 kautta ja toimi kapteenina useamman vuoden. Mika Puska

Yli 270 liigaottelun mies Sami Rähmönen siirtyy kaudeksi 2021 jalkapallon Kakkosessa pelaavaan KaaPoon, kertoo Kaarinan Pojat tiedotteessaan.

Pitkään Turun Palloseurassa pelannut Rähmönen päätti liigauransa kauteen 2020.

– Tosipelit loppuivat viime kauteen, mutta en osaa jalkapalloa lopettaa kuin seinään. KaaPo oli hyvä vaihtoehto, joka kiinnosti, ja päätin tarttua siihen, kertoo Rähmönen.

Kaarinassa useamman vuoden asunut Rähmönen kertoo saaneensa muitakin tarjouksia, mutta tuttu valmennus lisäsi kiinnostusta tarttua KaaPon tarjoukseen.

Rähmönen on urallaan voittanut muun muassa Suomen Cupin ja Liigacupin mestaruudet sekä neljä SM-pronssia. Lisäksi hänellä on tilillään 4 poikien, 2 nuorten ja 2 B-maaottelua.

– Olen luonnollisesti tyytyväinen, että saamme Samin tasoisen pelaajan joukkueeseemme. Hän tulee olemaan todella tärkeä palanen tulevan kauden kokonaisuudessa, päävalmentaja Pasi Läpinen sanoo seuran tiedotteessa.

– Tämän sopimuksen myötä joukkueeseen saatiin roppakaupalla taitoa ja kokemusta. Tietysti iso merkitys on myös sillä esimerkillä, minkä Sami tuo arkeen, miten ammattilainen harjoittelee ja tekee töitä.

Lue seuraavaksi