1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. posti

Posti sulkee ovensa Turun Eerikinkadulla – palvelut jatkossa Puolalankadun K-Marketista

Turun keskustan myymälä on yksi Postin palvelupisteverkoston uudistamisessa karsittavista myymälöistä.

posti
Postin poistuva myymälä Eerikinkadulla.
Turun ydinkeskustan postimyymälä sulkeutuu perjantaina 8. tammikuuta 2021.Minna Rosvall / Yle

Postin oma myymälä Eerikinkadulla, Turun keskustassa sulkee ovensa perjantaina. Jatkossa Postin palvelut ovat tarjolla Puolalankadun K-Marketissa, osoitteessa Puolalankatu 6.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Muutoksen taustalla on Postin palvelupisteverkoston uudistaminen. Posti kertoi kesäkuussa 2019 luopuvansa suuresta osasta omia myymälöitään, joista Turun keskustan myymälä on yksi. Nykyinen Posti Eerikinkadulla sulkee ovensa perjantaina 8. tammikuuta kello 14.

Postin mukaan uudessa kumppaniyrityksen hoitamassa postissa on jatkossa täysin samanlainen palveluvalikoima kuin nykyisessä Postin omassa myymälässä. Palvelut ovat saatavilla kaupan aukioloaikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaupan yhteyteen avattiin jo lokakuun alussa lähes 400 lokeron automaatti, josta voi lähettää ja vastaanottaa paketteja.

Postin yritysasiakkaat voivat jatkossakin asioida Turussa Postin yrityspisteissä osoitteissa Uhrilähteenkatu 2 sekä Voimakatu 5.

Aiheesta aiemmin:

Pian Suomessa on Postin omia myymälöitä enää neljällä paikkakunnalla – Lappiin jää vain turistien suosima Joulupukin pääposti

Posti karsii 18 myymäläänsä ympäri Suomen – sulkemisten ajankohta tarkentuu myöhemmin

Lue seuraavaksi