1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Forssa

Forssan palloseurassa vältyttiin toistaiseksi lomautuksilta

FPS kävi joulun molemmin puolin koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut, jotka saatiin päätökseen ennen vuodenvaihdetta.

Forssa
Forssan Palloseuran logo
Forssan palloseura nousi Mestikseen viime vuonna 13 vuoden tauon jälkeen.Timo Leponiemi / Yle

Jääkiekon Mestistä pelaava Forssan palloseura ei joudu lomauttamaan henkilöstöään toistaiseksi. FPS kävi joulun molemmin puolin koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut, jotka saatiin päätökseen ennen vuodenvaihdetta.

Joukkueen hallituksen varapuheenjohtaja Timo Tukian mukaan FPS:n hallitus katsoi, että lomautuksilla ei olisi saavutettu merkittäviä säästöjä.

– Haemme säästöjä nyt muualta ja yritämme kehittää markkinointia. Pelaajat ovat lisäksi lupautuneet mahdollisiin talkoisiin, joten jos on tiedossa talkoita, niin otamme niitä mielellään hoidettavaksi, toteaa Tukia joukkueen tiedotteessa.

FPS:n mukaan harjoittelun jatkaminen takaa sen, että joukkue on valmis pelaamaan heti, kun viranomaiset antavat pelien jatkua.

Joukkueen kapteeni Anssi Rantasen mukaan on hieno asia, että lomautuksilta vältyttiin ja harjoittelua päästään jatkamaan joukkueena.

– Neuvottelut sujuivat koko ajan hyvässä hengessä ja pyrittiin yhdessä miettimään ratkaisuja vaikeassa tilanteessa. Tilanne kuitenkin jatkuu hieman epävarmana, sillä pelien jatkumisesta ei ole tietoa, mutta siihen emme pysty vaikuttamaan. Keskitytään harjoittelemaan hyvin, siihen me pystymme vaikuttamaan, kertoo Rantanen FPS:n tiedotteessa.

Aiemmin Mestisjoukkueista muun muassa Keuruun pallo ja Savonlinnan pallokerho ovat joutuneet lomauttamaan henkilöstöään.

Lue seuraavaksi