1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Naantali

Naantalissa etsittiin kadonnutta 17-vuotiasta poikaa –  ei rikosepäilyä

Poliisin mukaan viimeisin havainto kadonneesta on perjantailta noin kello 12.30, jolloin tämä oli poistunut kotoaan.

Naantali
Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Naantalissa etsittiin kadonnutta 17-vuotiasta poikaa viikonloppuna. Perjantaina kadonnutta nuorta ei ollut löydetty sunnuntain alkuiltaan mennessä.

Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin STT:lle, että tapausta ei viikonloppuna tutkittu rikoksena. Poliisi pyysi illansuussa lähettämässään tiedotteessa Naantalin keskustassa ja sen lähialueella asuvia asukkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä auttamaan ja tarkistamaan omat piha-alueensa, varastonsa, katoksensa ja tallinsa.

Poliisin mukaan viimeisin havainto kadonneesta on perjantailta noin kello 12.30, jolloin tämä oli poistunut kotoaan. Pojalla oli yllään farkut, tummansininen untuvatakki, harmaa pipo, mustat lenkkarit sekä harmaat sormikkaat.

Jossain vaiheessa ennen katoamista hänellä oli mukanaan myös sininen reppu, jossa on ruskeat kanttaukset. Reppu löydettiin maastosta Naantalin Maijamäestä, Tuuratien läheisyydestä.

Poliisi pyytää yleisövihjeitä kadonneesta ja hänen liikkeistään perjantain klo 12.30:n jälkeiseltä ajalta numeroon 029 544 7088.

Lue seuraavaksi