1. yle.fi
  2. Uutiset

Alle 15-vuotias nuori kaatui lunta kuljettaneen kuorma-auton eteen ja jäi sen alle Espoossa, kertoo poliisi

Uhri on kuljetettu jatkotutkimuksiin lastensairaalaan.

lumimyrskyt
Ambulanssien ajoluiska, jossa otetaan myös näytteitä autolla saapuvista korona-epäillyistä.
Kuorma-auton eteen kiilautunut nuori kuljetettiin tutkimuksiin lastensairaalaan, poliisi kertoo. Kuvituskuva.Petteri Juuti / Yle

Espoon Soukassa sattui puoliltapäivin eli noin kello 12 onnettomuus, jossa nuori henkilö kaatui lumenkuljetuskuorma-auton eteen ja jäi sen alle. Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo asiasta viestipalvelu Twitterissä.

Tiedotteessaan (siirryt toiseen palveluun) poliisi sanoo, että lunta kuljettaneen kuorma-auton alle jäänyt oli alle 15-vuotias nuori.

Poliisin mukaan muutama nuori oli kävellyt pysähtyneen kuorma-auton edestä. Yksi heistä oli liukastunut ja jäänyt auton etupuolelle.

Kuorma-auto oli lähtenyt liikkeelle, ja nuori oli kiilautunut sen alle, tiedotteessa todetaan.

– Pyörät eivät kuitenkaan olleet kulkeneet nuoren yli, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan uhrin tarkemmista vammoista ei ole toistaiseksi tietoa, mutta hänet on kuljetettu jatkotutkimuksiin lastensairaalaan.

Tapahtumapaikka sijaitsee pysäköintialueelta lähtevällä kevyen liikenteen väylällä. Paikalla oli useita yksiköitä pelastuslaitokselta ja poliisilta.

Poliisi kertoo tutkivansa tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.

Lue myös:

Yle seuraa lumimyräkkää: Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne sekaisin – katso suorana, miten auraajat pärjäävät pyryn keskellä

Lue seuraavaksi