1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. festivaalit

Pääsevätkö Scorpions ja Nightwish vihdoin festarilavalle? – Millaista on suunnitella jättifestareita koronan varjossa

Kokenut festarijärjestäjä Timo Isomäki kertoo, kuinka hän pyrkii selättämään jo toisen poikkeuksellisen festarikesän tuomat haasteet.

festivaalit
Tuleeko Tampereelle festarikesää?
Tuleeko Tampereelle festarikesää?

Tampereen Ratinassa on määrä järjestää kesäkuussa jättimäinen rock-festivaali. Rockfestiin on kiinnitetty muiden muassa rock-jättiläiset Scorpions ja Nightwish.

Lue lisää: Legendaarinen Scorpions tulee Tampereelle kesällä Suomen suurimmalle rock-festivaalille

Tapahtumaa järjestetään jo täyttä häkää, vaikka on vielä hämärän peitossa, sallivatko koronarajoitukset suuria yleisötapahtumia tulevana kesänä.

Rockfestin järjestäjät ovat ilmoittaneet, että mikäli tapahtuma siirtyy koronarajoitusten takia, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan seuraavaan tapahtumaan.

Mutta millaista on tehdä kovaa järjestelytyötä, kun tapahtuman toteutuminen on vielä hyvin epävarmaa? Asiaa kommentoi Yle Tampereen Miikka Varilan haastattelussa Rockfestin promoottori Timo Isomäki.

Pitkän linjan promoottori arvioi haastattelussa tulevaa muun muassa festarialan taloustilannetta, yhteistyötä ja viestintää viranomaisten kanssa sekä yleistä tunnelmaa jo toisen peräkkäisen erikoisen festarikevään alla.

Areena-tallenteessa on tekninen vika. Pahoittelemme äänen huonoa laatua.

25.1. Muutettu suora alkamaan klo 8.15

Lue seuraavaksi