Hyppää sisältöön

Petäjävesi sai uuden kunnanjohtajan – Valinta oli yksimielinen

Mikko Latvala aloittaa Petäjäveden kunnanjohtajan työt alkuvuoden kuluessa.

Mikko Latvala siirtyy Petäjäveden kunnanjohtajaksi Kuhmoisten sivistysjohtajan tehtävästä. Kuva: Mikko Latvala

Petäjäveden uudeksi kunnanjohtajaksi on valittu Mikko Latvala. Kunnanvaltuusto päätti asiasta kokouksessaan maanantaina.

– Työ kunnanjohtajana on ollut ammatillinen unelmani, joka nyt toteutuu. Valinta on kuitenkin vain ensimmäinen askel. Nyt on aika lyödä kädet saveen ja ryhtyä työhön, Latvala toteaa tiedotteessa.

Latvala on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja sosionomi (AMK), kertoo Kuntalehti (siirryt toiseen palveluun). Hän työskentelee Kuhmoisten sivistystoimen johtajana.

Petäjäveden kunnanjohtajan paikkaa tavoitteli alun perin 13 hakijaa. Valintatyöryhmä kutsui heistä haastatteluun viisi hakijaa, joista kolme kutsuttiin kunnanvaltuuston kuultavaksi.

Rekrytointiprosessin viimeisessä vaiheessa sekä valintatyöryhmä että kunnanhallitus päätyivät yksimielisesti kannattamaan Latvalan valintaa. Myös kunnanvaltuusto oli asiassa yksimielinen.

Petäjäveden kunnanjohtajan virka tuli hakuun, kun Eero Vainio valittiin Raision kunnanjohtajaksi. Mikko Latvala aloittaa Petäjäveden kunnanjohtajana alkuvuoden kuluessa.

.
.