1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. poliisitutkinta

Uutta tietoa Virtain perhesurmasta: Loukkaantunut lapsi yhä sairaalahoidossa, isää epäillään ampumisista

Perheen isän epäillään syyllistyneen tutkittaviin rikoksiin. Hänet löydettiin menehtyneenä.

Isän epäillään surmanneen perheen äidin ja haavoittaneen tytärtä. Kuva: Marjut Suomi / Yle

Poliisi kertoi lisää tietoa Virroilla viime torstaina tapahtuneesta perhesurmasta.

Tapahtumassa surmansa sai perheen äiti. Myös perheen isä löydettiin menehtyneenä tapahtumapaikalta. Perheen alaikäinen tytär loukkaantui ja on edelleen hoidettavana sairaalassa.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä tappo ja tapon yritys. Rikosnimikkeet voivat poliisin mukaan muuttua tutkinnan edetessä.

Perheen isän epäillään syyllistyneen tekoihin.

Virroilla oli torstaina iso poliisioperaatio väkivallan teon takia. Useat poliisipartiot ja Karhu-ryhmä etsivät epäiltyä suuroperaatiossa, joka sulki teitä laajalla alueella pitkäksi aikaa.

Tapahtumien yhteydessä oli käytetty ampuma-asetta, minkä johdosta poliisi varautui operaatiossa näkyvästi. Tapahtumapaikalle johtava tie oli suljettuna usean tunnin ajan.

Tällä hetkellä tutkinta keskittyy poliisin mukaan epäiltyjen rikosten yksityiskohtaisen tapahtumakulun selvittämiseen sekä niiden seikkojen selvittämiseen, jotka ovat johtaneet tekoihin.

Lue lisää:

Poliisi: Virroilla oli kyse perhesurmasta, myös epäilty tekijä kuollut

Yksi kuollut henkirikoksessa Virroilla, lapsi loukkaantunut, tekijän tilasta ei tietoa – poliisi etsi epäiltyä suuroperaatiossa, joka sulki teitä laajalla alueella