1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Jukurit (Jääkiekon Miesten Liiga)

Jukurit pitää kiinni viime kauden pelaajista – Rindell, Grönblom, Haarti ja Afanasyev jatkavat

Jukureilla on ensikaudeksi nyt 13 pelaajasopimusta.

Jukurit (Jääkiekon Miesten Liiga)
Jukurtis logo.
Jukureissa pelaa ensi kaudella paljon tuttuja pelaajia. Kuvituskuva. Yle/Janne Karinkanta

Liigaseura Mikkelin Jukurit on käyttänyt kolme seuraoptiota pitääkseen kiinni viime kaudella menestyneistä pelaajistaan Axel Rindellistä, Kristian Afanasyevistä ja Tom Grönblomista.

Rindell pelaa nyt kolmatta kautta Jukureissa Liigaa ja on noussut sinä aikana yhdeksi sarjan lupaavimmista nuorista puolustajista. Hän debytoi syksyllä myös Leijonissa Karjala-turnauksessa.

– On selvää, että Axelin ura tulee jatkumaan aikanaan muualla kuin Suomessa, joten on hienoa päästä näkemään hänen kasvuaan vielä nyt täällä Suomessa ja Jukureissa, Jukurien kehityspäällikkö ja vs. urheilujohtaja Mikko Hakkarainen kertoo tiedotteessa.

Lisäksi Jaakko Haartin kanssa tehtiin kaksivuotinen jatkosopimus.

– Loukkaantumiset ovat valitettavasti jarruttaneet hänen uraansa, mutta uskomme, että hän kasvaa pelaajana vielä paljon, kunhan vain kärsivällisyyttä ja terveyttä riittää. Jaakossa on ehdottomasti aineksia tulosyksikön pelaajaksi, jollainen hän oli jo U20-ikäluokassa, Hakkarainen sanoo.

Jukureilla on tällä hetkellä sopimukset ensi kaudeksi yhdeksälle hyökkääjälle, kolmelle puolustajalle ja yhdelle maalivahdille.

Lue seuraavaksi