1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. presidentit

Tarja Halonen Ykkösaamussa: Mitä haluat kysyä?

Presidentti Tarja Halonen on maailman terveysjärjestön WHO:n eurooppalaisen COVID-19-ryhmän jäsen. Mitä ryhmä miettii rokotuksista? Tarja Halonen on TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 30.1. klo 10.05.

presidentit
Tarja Halonen
Presidentti Tarja Halonen on Ykkösaamun vieraana lauantaina.AOP

Venäjällä kuohuu, kun oppositiojohtaja Alexander Navalnyin kannattajat osoittavat mieltään. Mielenosoittajat paitsi tukevat Navalnyia myös vastustavat nykyistä presidentti Vladimir Putinin hallintoa. Mitä sanoo hyvistä yhteyksistään Putiniin tunnettu Tarja Halonen?

Ulkopolitiikka on Suomessa edelleen hyvin herkkä laji. Siitä esimerkki on tasavallan presidentin ja pääministerin Navalnyin pidättämisen jälkeen kommentoinnista syntynyt keskustelu. Mitä sanoo entinen tasavallan presidentti ja ulkoministeri?

Euroopan komissio on kehottanut Astra Zenecaa julkistamaan tekemiään sopimuksia eri valtioiden kanssa. Laineet lyövät nyt korkealla. Millaisiin toimiin WHO:n COVID-19-ryhmä on ryhtynyt?

Tarja Halonen on TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 30.1. klo 10.05. Seija Vaaherkumpu haastattelee. Haloselle voit lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteella TV1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Lue seuraavaksi