Hyppää sisältöön

Helsingin poliisi on saanut viikonlopun teknobileistä uusia tietoja, joiden takia se aloittaa asiasta rikostutkinnan

Sörnäisissä sijaitsevassa juhlatilassa järjestettiin lauantaina tilaisuus, jossa oli paikalla runsaasti juhlijoita.

Kuvituskuva. Kuva: Jenni Joensuu / Yle

Poliisi kertoo saaneensa lisätietoa Helsingin Sörnäisissä lauantaina järjestettyjen juhlien luonteesta. Uusien tietojen valossa Helsingin poliisi aloittaa asiasta rikostutkinnan.

Sörnäisissä sijaitsevassa juhlatilassa järjestettiin lauantaina tilaisuus, jossa oli paikalla runsaasti juhlijoita. Helsingin poliisin partio kävi paikalla, mutta totesi sen hetkisten tietojen valossa kyseessä olleen yksityistilaisuus, eikä näin ollen puuttunut tilaisuuden kulkuun, poliisi kertoo.

– Asia on ollut esillä julkisuudessa ja tilannetta on puitu myös sosiaalisessa mediassa. Helsingin poliisille on tullut tilaisuudesta jälkikäteen sellaista lisätietoa, että päätimme ottaa asian tutkintaan, sanoo ylikomisario Heikki Porola tiedotteessa.

Porolan mukaan aluehallintoviraston määräämiä rajoituksia on syytä noudattaa eikä yli kymmenen hengen yleisötilaisuuksia tai yksityistilaisuuksiksi naamioituja yleisötilaisuuksia tule järjestää.

MTV:n mukaan (siirryt toiseen palveluun) Sörnäisissä järjestettiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä teknobileet. Snapchatissa jaetuilla videoilla voi nähdä useiden ihmisten tanssivan ilman turvavälejä ja maskeja dj:n soittaman musiikin tahtiin, MTV uutisoi sunnuntaina.