Hyppää sisältöön

Ajanvaraus koronarokotuksiin vaihtuu Soiten alueella – uusi ajanvarauspäivä on tiistai

Yksi syy päivän vaihtoon on se, että tiistaille saadaan lisää henkilökuntaa vastaamaan ajanvaraukseen tuleviin puheluihin.

Soite aloitti joukkorokotukset Keski-Pohjanmaalla viime viikon torstaina. Kuva: Kalle Niskala / Yle

Ajanvarauspäivä koronarokotuksiin vaihtuu Soiten alueella. Ensi viikosta lähtien ajanvaraus aukeaa tiistaina 16.2.2021 kello 12. Aikoja annetaan niin kauan kuin rokotteita riitää.

Soite tiedottaa, että ajanvaraus pyritään jatkossa avaamaan aina jokaisen viikon tiistaina, mikäli rokotteita on saatavilla.

Ajanvarauspäivä vaihdettiin maanantaista tiistaille, koska osa edellisviikon rokotuksista voi jatkua vielä alkuviikolla. Tiistaille saadaan myös enemmän henkilökuntaa puhelinajanvaraukseen.

Tällä viikolla rokotuksia annetaan Kokkolassa keskiviikosta lauantaihin, Vetelin Tunkkarilla lauantaina ja Perhossa torstaina. Myös Kannuksessa ja Toholammilla rokotetaan torstaina. Teerijärvellä rokotuspäivät ovat puolestaan torstai ja perjantai.

Rokotteen saavat tällä hetkellä kotona asuvat yli 80-vuotiaat sekä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat omaishoitajat sekä yli 70-vuotiaat.

Koronarokotusten ajanvarauksen puhelinumero on 06 828 7488. Sähköinen ajanvaraus tehdään netissä Omahoito-palvelussa osoitteessa. Pääset palveluun tästä linkistä. (siirryt toiseen palveluun)

Lue myös: