1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tulipalot

Joensuun Tuupovaarassa sijaitsevan korjaamohallin tulipalo on sammutettu, räjähdysherkät kaasupullot siirretty muualle

Pelastuslaitos sai palon sammutettua iltapäivällä noin kello 16 mennessä.

tulipalot
Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Joensuun Tuupovaarassa Konnunniementiellä sijaitsevassa korjaamohallissa roihahtanut tulipalo on saatu sammutettua. Räjähdysvaara on ohi.

Pelastuslaitos sai hälytyksen kohteeseen sunnuntaiaamuna. Kello 16 jälkeen Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos tiedotti verkkosivuillaan, että palo on sammutettu, liikenne palautettu normaaliksi ja alueen eristys on päästy purkamaan.

Palossa ei sattunut henkilövahinkoja.

Hallissa oli palon syttyessä kaasupulloja. Räjähdysvaaran vuoksi pelastuslaitos oli evakuoinut alueen 200 metrin säteellä ja katkaisi liikenteen.

Kello 16 jälkeen julkaisemassaan tiedotteessa Pohjois-Karjalan Pelastuslaitos kertoi siirtäneensä asetyleenipullot turvalliseen paikkaan.

Räjähdysvaaran vuoksi paloa sammutettiin miehittämättömillä vesitykeillä, jotka pelastuslaitos on käynyt viemässä palopaikalle.

– Paikka on hyvin syrjäinen, eli käytännössä tilanne rajoittuu yhteen pihapiiriin, kertoi Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö Ville Pulkkinen hieman yhdentoista jälkeen.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta sunnuntaiaamuna. Hallirakennus oli tyhjillään eikä palossa tiettävästi aiheutunut henkilövahinkoja.

Päivitys 14.2. klo 18.01 Kerrottu palon sammutustöiden päättymisestä.

Lue seuraavaksi