1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Psykoterapiakeskus Vastaamo

Psykoterapiakeskus Vastaamo asetettiin konkurssiin

Vastaamo haettiin konkurssiin viime viikolla.

Psykoterapiakeskus Vastaamo
Vastaamon logoja kuvattuna yrityksen nettisivuilta ja somekanavista.
Lokakuussa tietomurron kohteeksi joutunut psykoterapiakeskus Vastaamo asetettiin selvitystilaan 29. tammikuuta.Emmi Korhonen / Lehtikuva

Tietomurron kohteeksi joutunut Psykoterapiakeskus Vastaamo on asetettu konkurssiin, kerrotaan Helsingin käräjäoikeudesta. Yritystä haettiin konkurssiin viime viikolla.

Vastaamo oli aiemmin asetettu selvitysmenettelyyn, mutta yhtiön tilannetta arvioituaan selvitysmies päätti, ettei selvitystilamenettelyn tekeminen ole mahdollista. Konkurssihakemuksen mukaan Vastaamon varat ovat 2,2 miljoonaa euroa ja velat 5,9 miljoonaa.

Vastaamo on kertonut, että sen liiketoiminta on tarkoitus myydä Vervelle. Liiketoiminnan myyminen edellyttää Vastaamon konkurssipesän pesänhoitajan sekä velkojien hyväksyntää.

Lue lisää:

Tietomurron kohteeksi joutunut psykoterapiakeskus Vastaamo on haettu konkurssiin – selvitysmies jatkajasta: "Kiinnostuneita tahoja oli monta"

"On moraalitonta jättää haittojen torjunta rikoksen uhrille", sanoo tutkija – henkilötunnuksen muuttaminen ei poista mahdollisuutta identiteettivarkauteen

Lue seuraavaksi