1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Pello

Pellon kunnanvirasto pysyy helmikuun kiinni työntekijän koronatartunnan vuoksi

Pellon kunta kehottaa henkilöitä, jotka ovat vierailleet kunnanvirastolla perjantaina 12 helmikuuta tarkkailemaan terveydentilaansa ja lievimmissäkin oireissa hakeutumaan koronatestiin Pellon terveyskeskukseen.

Pello
Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva

Pellossa kunnanvirasto on suljettu koko helmikuun ajan. Kunnanviraston henkilöstö, jonka työtehtävät mahdollistavat etätyön, on määrätty työskentelemään kotoa käsin.

Kunnanjohtaja Eero Ylitalo tiedottaa, että kunnanviraston työntekijällä on maanantaina todettu koronavirustartunta. Pellossa uutisoitiin viikonlopun ja maanantain aikana löytyneen viisi uutta koronatartuntaa.

Kunnanviraston työntekijän koronatartunnan seurauksena viisi työntekijää on altistunut ja asetettu karanteeniin. Tartunnan jäljitystyö on parhaillaan käynnissä.

Pellon kunta kehottaa henkilöitä, jotka ovat vierailleet kunnanvirastolla perjantaina 12 helmikuuta tarkkailemaan terveydentilaansa ja lievimmissäkin oireissa hakeutumaan koronatestiin Pellon terveyskeskukseen. Ajan koronatestiin voi varata numerosta 040-713 2771. Kotitalouksiin jaetuissa paperitiedotteissa kyseinen numero oli virheellinen ja oikea numero on siis 040-713 2771.

Lue seuraavaksi