1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. kotimaa

Hyvinkäällä on palanut kaksiosainen asuinhuoneisto – toinen osa tuhoutui täysin, ei henkilövahinkoja

Hyvinkäällä palopaikalle lähetettiin toistakymmentä pelastuslaitoksen yksikköä. Kuva: Antti Kolppo / Yle

Hyvinkäällä on palanut keskiviikkona aamuyöllä kaksiosainen asuinhuoneisto, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos.

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan huoneiston toinen osa on tuhoutunut täysin.

Tulipalo ei ole aiheuttanut pelastuslaitoksen mukaan henkilövahinkoja. Asukkaat on evakuoitu ja siirretty tilapäiseen majoitukseen.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen palomestari Olli Korteniemi kertoo, että tulipalo ei ole aiheuttanut vahinkoja huoneiston toiseen osaan.

– Se on erillään tästä toisesta rakennuksesta, mutta ne ovat kuitenkin sen verran lähekkäin, että molemmat on tyhjennetty, Korteniemi tarkentaa. Palomestari ei osaa sanoa, kuinka monta asukasta talossa yhteensä on.

Pelastuslaitoksella ei ole vielä tällä hetkellä tietoa siitä, mistä tulipalo on saanut alkunsa.

– Todennäköisesti palo ei ollut tahalleen sytytetty, Kortenniemi kertoo Yle uutisille.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoi palosta Twitterissä. Ensitietojen mukaan kyseessä oli palvelutalo - myöhemmin tieto oikaistiin.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

– Rakennus on joskus toiminut hoitolaitoksena. Nykyään se on asuinhuoneisto, Kortenniemi täsmentää.

Aamukolmelta käynnissä oli sammutusraivaus. Sammutustöiden arvioitiin kestävän ainakin yli neljään aamulla. Ilmoitus rakennuspalosta Ridasjärventiellä tuli alkuyöstä kello yhden jälkeen. Paikalle lähetettiin toistakymmentä pelastuslaitoksen yksikköä.

17.2. klo 06.28 Uutisessa kerrottiin pelastuslaitoksen tietojen pohjalta kyseessä olevan palvelutalo. Huoneisto on nykyään asuintarkoituksessa.