Hyppää sisältöön

Oulussa avataan senioreiden liikuntatiloja, muutoin aikuisten harrastustominta tauolla – koronasuosituksia jatketaan 7. maaliskuuta asti

Uimahallit ja kaupungin tiloissa olevia kuntosaleja avataan 65 vuotta täyttäneille ensi keskiviikkona.

Uimahallit avataan senioriliikunnalle, samoin kaupungin hallinnoimia kuntosaleja. Arkistokuva. Kuva: Päivi Seeskorpi / Yle

Oulun kaupunki jatkaa koronatilanteeseen liittyviä jo nyt voimassa olevia suosituksia (siirryt toiseen palveluun) ja rajoituksia 7. maaliskuuta saakka. Poikkeuksena on 65 vuotta täyttäneiden kuntosali- ja uimahallikäynnit. Kyseisten kaupungin tilojen avaamisesta näille ryhmille 24. helmikuuta lähtien päätettiin torstaisessa hyvinvointilautakunnan kokouksessa.

Edelleen yleisötilaisuuksiin tarkoitetut tilat, kuten kulttuurilaitokset ja nuorisotilat pysyvät kiinni, samoin pääsääntöisesti esimerkiksi uimahallit ja liikuntaryhmien harrastustilat.

Harrastustoimintaa sallitaan kuitenkin edelleen alle 18-vuotiaille ja joillekin erityisryhmille. Aikuisten ryhmäharrastustoiminta on keskeytetty maaliskuun ensimmäisen viikon loppuun asti, ja myös yhdistysten ja urheiluseurojen odotetaan toimivan samoin.

Tästä jutusta voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.