1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. talviloma

Kaikki kehottavat nyt viettämään koronaturvallista talvilomaa, mutta miltä se lopulta näyttää? Lähetä kuva ja paras lomavinkkisi!

Julkaisemme lukijoiden talvilomakuvia tässä jutussa pitkin päivää.

talviloma
Ulkoilijat jäällä Helsingissä. 17.2.2021.
Helsingissä nautittiin hyvistä talvikeleistä helmikuun lopulla. Silti Lapin-lomiaan on mökkiyrittäjien mukaan perunut vain harva. Jorge Gonzalez / Yle

Pandemian varjostama talvilomakausi alkoi maanantaina, kun Uudenmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen koululaiset jäivät vapaille.

Oli ohjelmassa sitten retkeilyä keväthangilla tai mökkireissu Lappiin, hetken hengähdys tulee monelle tarpeeseen.

Vielä juuri ennen lomavikon alkua viranomaiset yllättivät vetoamalla lomalaisiin, että matkat Etelä-Suomesta Lappiin tai muuallekaan jätettäisiin nyt mahdollisuuksien mukaan väliin. Talvilomaa kehotettiin viettämään perheen kesken lähiseuduilla ulkoillen.

Suomen tartuntatilanne on ollut jo jonkin aikaa huonompaan kallellaan, ja sanapari “koronaturvallinen talviloma” ei varmasti ole jäänyt keneltäkään kuulematta.

Mutta millaiseksi tuo paljon puhuttu koronaturvallinen lomailu lopulta muodostuu?

Kerro meille kuvalla, missä tunnelmissa sinä lomailet tänä vuonna! Lähetä kuvan yhteydessä vinkkisi, miten sinä vältät tartuntariskin lomapuuhissa.

Kolaatko lunta kotipihassa vai lähdetkö maski päässä ladulle? Vai jätätkö kenties koko talviurheilun väliin ja istut sohvalla nauttimassa Netflix-maratonista?

Julkaisemme lukijoiden talvilomakuvia tässä jutussa pitkin päivää.

Lähettämällä kuvan Ylelle joukkoistuksen yhteydessä annat oikeuden käyttää, jakaa ja tarvittaessa muokata kuvaa kaikissa Ylen palveluissa. Lähetäthän vain itse ottamiasi kuvia. Yksityistilanteissa kysy lupa kuvassa näkyviltä ihmisiltä.

Lue kuvajoukkoistuksen pelisäännöt tarkemmin täältä.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue seuraavaksi