1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. nuoret aikuiset

Opiskelija, mitä haluaisit kysyä Sanna Marinilta ja muilta ministereiltä? Sana on vapaa – lähetä meille kysymyksesi!

Hallitus järjestää opiskelijoille ensimmäinen oman koronainfotilaisuuden ensi viikon tiistaina.

nuoret aikuiset
Kuvakombo jossa on Annika Saarikko, Jussi Saramo ja  Sanna Marin.
Opiskelijoiden koronainfossa ovat ainakin tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, opetusministeri Jussi Saramo ja pääministeri Sanna Marin. Kuvakollaasi: Ilkka Kemppinen / YleSilja Viitala / Yle, Mauri Ratilainen / AOP, Tiina Jutila / Yle

Onko hallitus oikeasti huolissaan nuorten tulevaisuudesta? Välittääkö kukaan siitä, että mielenterveysongelmat kasvavat entisestään koronan takia? Voiko mikään korvata menetettyjä kokemuksia, kuten penkkareita, valmistujaisia tai ekan vuoden opiskelijabileitä?

Hallitus järjestää nuorille ja opiskelijoille koronainfon tiistaina 2.3.2021, minne kuka tahansa voi lähettää kysymyksen ministereille. Paikalla infossa ovat ainakin pääministeri Sanna Marin, opetusministeri Jussi Saramo ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko.

Koronainfossa käsitellään pandemian vaikutuksia opiskelijoiden opintoihin, hyvinvointiin ja tulevaisuuden näkymiin. Ministerit vastaavat juuri niihin kysymyksiin, joita tämän jutun kautta lähetetään.

Keräämme kysymyksiä opiskelijoilta ympäri Suomen. Kerro meille kysymyksesi lomakkeen kautta, tai voi laittaa kysymyksesi myös ääniviestillä WhatsAppin kautta numeroon 044 421 4745.

Kysymyslomakkeeseen pääset tästä linkistä. (siirryt toiseen palveluun)

Lähetä kysymyksesi perjantaihin 26.2.2021 mennessä.

Infoa ensi tiistaina voi seurata Yle Areenassa, TV1:ssä ja Radio Suomessa kello 15 alkaen.

Voit keskustella aiheesta torstai-iltaan 25.2.2021 klo 23 asti.

Lue seuraavaksi