1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. ruusut

Kuka saa ruusut naistenpäivän aamuna – ehdota henkilöä, jolla on sydän paikallaan?

Yle Hämeen aamu etsii kahta hämäläisnaista, jotka yllätämme ruusukimpulla naistenpäivän radiolähetyksessä.

Etsimme hämäläistä naista joka tekee hyvää ja vaikuttaa positiivisesti ympäristöönsä. Kuva: Yle/Jenny Blomqvist

Maanantaina 8. maaliskuuta on kansainvälinen naistenpäivä. Yle Häme haluaa silloin muistaa kahta kuuluvuusalueemme naista isolla sylillisellä punaisia ruusuja. Kanta-Hämeen puolella on jo pitkä perinne, mutta Päijät-Häme on nyt mukana ensimmäistä kertaa.

Mutta kuka olisi tällä kertaa Yle Hämeen ruusujen arvoinen?

Anna meille vinkki

Emme hae sankarinaista, vaan hämäläistä, joka tekee hyvää ja vaikuttaa positiivisesti omaan työyhteisöönsä, lähipiiriinsä tai vaikka koko kylään tai kaupunkiin. Etsimällämme naisella on sydän paikallaan.

Haemme ruusujenarvoisia ehdokkaita niin Kanta-Hämeestä kuin Päijät-Hämeestäkin. Kaikista ehdotuksista toimitus valitsee kaksi naista, jotka yllätämme naistenpäivän aamuna suorassa lähetyksessä.

Ole meidän agenttimme! Laita meille sähköpostia, jossa kerrot oman ehdokkaasi, hyvin mietityt perustelut ja omat yhteystietosi.

Osoite on kaikille ehdotuksille sama: hameenlinna@yle.fi. Ehdotuksia otetaan vastaan perjantaihin 5.3.2020 kello 12:een asti.

Lähetä siis vihjeesi ruusunarvoisesta naisesta ja anna meidän yllättää hänet naistenpäivän aamuna.

Viime vuonna juhlapäivä osui sunnuntaille, joten ruusuja ei jaettu. Lue tästä miten vuonna 2019 kymmenen punaista ruusua päätyivät lähihoitaja Elina Mänttärille.

Naistenpäivän ruusujen jaolla on jo pidempi perinne Kuva: Mårten Lampén / Yle