1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Anna-Maja Henriksson

TV1:n Ykkösaamun vieraana oikeusministeri Anna-Maja Henriksson – mitä haluat kysyä?

Mitä poikkeusolot merkitsevät tällä kertaa Suomessa? TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina klo 10.05 on oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.).

Anna-Maja Henriksson
Anna-Maja Henriksson hallituksen tiedotustilaisuudessa.
Oikeusministeriössä valmistellaan ohjeita turvalliseen äänestämiseen. Tästäkin keskustellaan lauantaina Ylen Ykkösaamussa.Petteri Bülow / Yle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ehdotti viime maaliskuussa erityisen koronanyrkin perustamista koordinoimaan koronatoimia. Olisiko nyrkille nyt käyttöä?

Kevään kuntavaalien lykkääminen tuonnemmaksi on mahdollista, jos koronatilanne yhä pahenee. Mikä on tilanne, päätös siirrosta olisi tehtävä pian.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen kirjoitti Twitterissä, että oikeusministeriöllä ei ole kunnon suunnitelmaa kuntavaalien toteuttamiseksi koronatilanteessa. Mitä mieltä on oikeusministeri?

Oikeusministeriö valmistelee ohjeita turvalliseen äänestämiseen yhdessä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa. Millaisia ohjeita on tulossa?

TV1:n Ykkösaamun vieraaksi lauantaina 27.2. klo 10.05 saapuu oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.). Seija Vaaherkumpu haastattelee.

Henrikssonille voi lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteella tv1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Lue seuraavaksi