Hyppää sisältöön

Kurikassa uimahallit ja muut liikuntatilat pysyvät auki poikkeusjärjestelyin

Myös Jalasjärven uimahalli avataan huomenna rajoitetulla henkilömäärällä.

Kurikan uimahalliin saa huomisesta lähtien mennä kerrallaan korkeintaan 30 henkilöä ajanvarauksella. Kuva: Mirva Ekman / Yle

Kurikan valmiusryhmä päätti tänään kokouksessaan, että kaupungin uimahallit ja muut sisäliikuntatilat pysyvät auki poikkeusjärjestelyin.

Nuorisotoiminnassa osallistujien määrää rajoitetaan tilojen koon mukaan. Kirjastoissa järjestetään toistaiseksi vain lainaustoimintaa.

Kurikan uimahalli pidetään avoinna poikkeusjärjestelyin ja rajoitetulla henkilömäärällä huomisesta lähtien. Uimahalliin otetaan kerrallaan korkeintaan 30 henkilöä ajanvarauksella. Uintiajan voi varata sähköisesti tai puhelimitse.

Myös Jalasjärven uimahalli avataan huomenna poikkeusjärjestelyin. Koska Jalasjärven uimahalli on normaaliajan kapasiteetiltaan huomattavasti Kurikan uimahallia pienempi, sinne otetaan kerrallaan korkeintaan kymmenen henkilöä. Myös Jalasjärven uimahalliin tulee tehdä ajanvaraus etukäteen.

Kurikan kaupungin tiedotteen mukaan uutena turvallisuustoimena uintiaikojen väliin jätetään 15 minuutin tauko, jotta eri uintivuorojen kävijät eivät kohtaa keskenään ja kohtaamisten määrä saadaan näin minimoitua ja tilat tuuletettua.

Linjauksia tullaan tiukentamaan nopeasti, mikäli alueen koronatilanne heikkenee.

Kurikan kaupunki tiedottaa sivistystoimea koskevista järjestelyistä keskiviikkona alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin kokouksen jälkeen.

.
.