1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. liikenneonnettomuudet

Vartin sisällä kaksi tieltä ulosajoa pääkaupunkiseudulla, vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin katolleen päätyneissä autoissa

Pelastuslaitosten mukaan teillä voi olla sulanutta lumisohjoa, joka voi aiheuttaa liukkautta.

liikenneonnettomuudet
paloauto pelastuslaitoksen edustalla
Onnettomuudet tapahtuivat vartin välein moottoritiellä Hyvinkään kohdalla ja Kehä I:llä. Kuvituskuva.Yle

Uudellamaallla on tänään, lauantaina aamupäivällä tapahtunut kaksi teiltä ulosajoa vartin välein. Molemmat autot suistuivat tieltä ja kääntyivät katolleen.

Pelastuslaitosten mukaan teillä on ollut sulanutta lumisohjoa ja yöllä pakkasta, joten tienpinnat voivat olla liukkaita.

Ensimmäinen liikenneonnettomuus tapahtui noin vartin yli yhdentoista kolmostiellä eli Helsinki-Tampere moottoritiellä, jossa auto suistui tieltä ja kääntyi katolleen. Tarkka onnettomuuspaikka oli Hyvinkään liittymän ja Hyvinkään pohjoisen liittymän välillä.

Keski-Uudenmaan päivystävän palomestarin Pekka Kepposen mukaan autossa oli kaksi henkilöä, mutta he olivat päässeet omin avuin ulos ennen pelastusviranomaisten tuloa paikalle katolleen suistuneesta autosta. Kumpikaan autossa olleista ei loukkaantunut vakavasti.

Toinen liikenneonnettomuus tapahtui puoli kahdentoista aikaan Kehä I:llä itään päin ajettaessa, lähellä Tuusulanväylän liittymää. Auto suistui pois tieltä ja katolleen.

Helsingin pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Vesa Paatelman mukaan kyydissä olleet aikuinen ja kaksi lasta selvisivät vahingoittumattomina.

Lue seuraavaksi