1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Nurmes

Asukkaat havahtuivat yöllisiin murtomiehiin kotonaan Nurmeksessa – poliisi kaipaa vihjeitä törkeästä varkauden yrityksestä

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Nurmeksen Hyvärilässä yritettiin myös anastaa bensaa henkilöautosta.

Poliisi kaipaa vihjeitä Nurmeksessa viikonloppuna tapahtuneisiin varkauden yrityksiin liittyen. Kuva: Silja Viitala / Yle

Itä-Suomen poliisi toivoo havaintoja ja vihjeitä Nurmeksessa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tapahtuneista varkauden ja törkeän varkauden yrityksistä.

Nurmeksen Hyvärilässä sijaitsevaan omakotitaloon murtauduttiin lauantain ja sunnuntain 3.–4. huhtikuuta välisenä yönä. Talon asukkaat olivat havainneet asunnossa kaksi nuorta miestä penkomassa tavaroita. Myös ulkorakennuksen ovissa oli murtojälkiä. Tapausta tutkitaan törkeänä varkauden yrityksenä.

Varkauden yrityksenä puolestaan tutkitaan samaisena yönä tehtyä yritystä varastaa bensiiniä henkilöautosta. Tämä rikoksen yritys on tehty myös Nurmeksen Hyvärilässä.

Poliisi toivoo, että havainnoista tai tiedoista ilmoitetaan vihjesähköpostiin tai puhelimella numeroon 0295 415 232 tai virka-aikana poliisipäivystykseen 0295 415 455.