Hyppää sisältöön

Oulussa rokotetaan taas vakavalle koronavirustaudille alttiiseen riskiryhmään kuuluvia

Nyt ajan voivat varata vähintään 65-vuotiaat henkilöt, sekä ne 16–64-vuotiaat, jotka kuuluvat koronavirustaudin ensimmäiseen riskiryhmään.

Iäkkäämmillä käytössä on Astra Zenecan rokote ja alle 64-vuotiailla Pfizerin. Ouluhallin rokotustiloista kuva maaliskuulta. Kuva: Juha Hintsala / Yle

Koronarokotuksiin oikeutettujen henkilöiden joukko laajenee Oulussa. Nyt ajan rokotukseen voivat varata tänä vuonna 65 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat henkilöt, sekä ne 16–64-vuotiaat, joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus tai tila.

Koronarokotuksia on iäkkäämpien ihmisten kohdalla jo huomenna, lauantaina 10. huhtikuuta, käytössä on Astra Zeneca-rokote. Jos tätä rokotetta ei halua, kehottaa Oulun kaupunki seuraamaan tiedotustaan.

Tiistaista 13. huhtikuuta lähtien alkavat nyt vuorossa olevien riskiryhmäläisten rokotukset Pfizer-rokotteella.

Koronarokotteiden saatavuus on nyt hyvä ja aikoja Oulussa runsaasti varattavissa. Ajanvaraus tapahtuu netissä tai puhelimitse.

Rokotukset ovat pääosin Ouluhallissa, lauantaina 17. huhtikuuta varttuneemman väestön rokotuksia on myös Haukiputaan hyvinvointikeskuksessa ja Kiimingissä entisellä Jokirannan koululla.

Tästä voit lukea tuoreimmat tiedot koronavirustilanteesta Pohjois-Pohjanmaalla.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.