Jarkko Immonen ja Jani Tuppurainen ensi kaudeksi Mikkelin Jukureihin

JYPiä tällä kaudella edustaneet kiekkoilijat tuovat mukanaan paljon kiekkokokemusta.

Jarkko Immonen on edustanut Suomea muun muassa Sotšin olympialaisissa vuonna 2014. Arkistokuva. Kuva: EPA/PeterHudec/AllOverPress

Jarkko Immonen ja Jani Tuppurainen siirtyvät ensi kaudeksi Mikkelin Jukureihin. Immonen ja Tuppurainen siirtyvät Mikkeliin JYPin riveistä.

Molemmilla konkarikiekkoilijoilla on kokemusta yhteensä yli 1000 liigaottelun ja kolmen SM-mitalin verran.

39-vuotias Immonen on ollut mukana voittamassa myös MM-kultaa vuonna 2011 sekä myös kahta olympiapronssia. Hän saapuu Mikkeliin uteliaana.

– Muutosten jälkeen täällä on selvää halua päästä pleijareihin, ja se tuo itsellekin mahdollisuuden päästä kokemaan uutta nousua, Immonen toteaa tiedotteessa.

Immonen näkee, että hän konkarina tuo joukkueen päivittäiseen tekemiseen sellaista vaatimustasoa, jota menestyminen vaatii.

– Olen päässyt kokemaan, mitä voittaminen edellyttää, ja tiedän, että silloin pienet asiat ovat suuressa roolissa.

Tuppurainen puolestaan lupaa tuoda joukkueeseen monipuolisuutta.

– Luistelu ja periksiantamattomuus ovat aina olleet vahvuuksiani. Tuon lisää myös pelaamiseen molempiin suuntiin eli niin hyökkäykseen kuin puolustamiseen.

Jukureiden johto on tyytyväinen uusien pelaajien tuomaan kokemukseen, monipuolisuuteen ja asenteeseen.

– Yhteisissä keskusteluissa huomasimme nopeasti, että sekä joukkueen että molempien pelaajien yhteiset intressit ja tavoitteet kohtasivat juuri oikealla tavalla. He tuovat joukkueeseen kaivattua osaamista erikoistilanteisiin sekä ennen kaikkea kokemusta, Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi tiedotteessa.

Molempien pelaajien sopimus on yksivuotinen. Ensi kaudella Jukureita valmentaa kiekkolegenda Olli Jokinen, jonka valmennussopimus on kaksivuotinen.