Hyppää sisältöön

Citec palkkaa lisää kymmeniä insinöörejä – pääosa heistä tulee Vaasaan

Yritys työllistää tällä hetkellä Suomen toimipisteissään noin 400 henkilöä. Heistä suurin osa eli 300 toimii jo nyt Vaasassa.

Suurin osa Citecin hakemista uusista insinööreistä tulee työllistymään Vaasaan, jossa yhtiöllä on jo ennestään 300 työntekijää. Kuva: Yle/Mari Latva-Karjanmaa

Vaasassa pääkonttoriaan pitävä insinööritoimisto Citec palkkaa kevään ja kesän aikana peräti 30 insinööriä teollisuustekniikkaan. Yhtiö etsii kokeneita insinöörejä erilaisiin tehtäviin teknisessä suunnittelussa ja projektinhallinnassa.

Uusia työpaikkoja tulee eri puolille Suomea, mutta suurin osa työpaikoista täytetään Vaasassa.

Uudet työpaikat avautuvat sähkö- ja automaatioteollisuuden, putkisto-, prosessi-, putki- ja tuoteteollisuuden sekä turvallisuus- ja rakennesuunnittelun alalla.

– Vahvistamme nyt osaamistamme lähes kaikilla tekniikan aloilla vastaamaan kysyntään, sanoo Citecin toimitusjohtaja Johan Westermarck yhtiön tiedotteessa.

Citec kertoo tiedotteessaan, että jo yrityksen helmi–maaliskuussa järjestämä rekrytointikampanja teknisen dokumentaation ja digitaalisten ratkaisujen osaajien palkkaamiseksi oli erittäin onnistunut ja poiki yli 600 hakemusta.

– Näistä hieman yli 20 henkilöä tulee aloittamaan työt vielä ennen kesää.

Citec työllistää globaalisti noin tuhat henkilöä ja Suomessa 400, joista 300 toimii Vaasassa. Yrityksellä on toimipisteet Suomessa Vaasan lisäksi Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Pietarsaaressa.