Hyppää sisältöön

Pirkanmaalla viikonloppuna yhteensä 37 koronatartuntaa: ravintolat avasivat tiukoin rajoituksin, viiden jälkeen ei viinaa

Pirkanmaan pandemiaryhmä kertoo tiistaina, voidaanko nuorten harrastuksia avata.

Pirkanmaalla kerrottiin maanantaina 10 uudesta koronatartunnasta. Testeissä kävijöitä oli vähän sillä, Fimlab tutki alueelta sunnuntaina 533 koronanäytettä.

Sunnuntaina kerrottiin 27 tartunnasta.

Tämä tarkoittaa, että viikonloppuna varmistettiin yhteensä 37 koronatartuntaa. Yhteensä todettuja tapauksia on pandemian aikana ollut 4 413.

Viime viikko oli rauhallisempi kuin edeltävät. Tiistaina pandemiaryhmä kertoo, voidaanko nuorten sisäharrastuksia avata. Viikko sitten 2008 syntyneiden ja tätä nuorempien sisäharrastukset sallittiin taas tietyin rajoituksin.

Ravintolat aukesivat maanantaina myös Pirkanmaalla tiukoin rajoituksin. Pirkanmaalla maanantaista alkaen ravintolassa, jossa alkoholin anniskelu on päätoimiala, käytössä on kolmasosa asiakaspaikoista. Alkoholia saa anniskella kello 7–17 ja sallittu aukioloaika on kello 05–18.

Muissa ravintoloissa käytössä on puolet asiakaspaikoista. Anniskelu on sallittu kello 7–17 ja sallittu aukioloaika on kello 05–19. Myös näiden alueiden ravintoloissa asiakkaat on sisätiloissa ohjattava istumaan paikoillaan. Esimerkiksi karaoke ja tanssiminen ovat kiellettyjä.

Lue lisää:

.
.