Hyppää sisältöön

Tahkon rinnekausi päättyy lauantaina, golfkausi avataan vappuna

Avautuvan kentän viheriöt on leikattu jo kertaalleen ja nyt ne tekeytyvät harsojen alla odottaen pelaajia.

Mennyt, runsasluminen talvi on ollut golfkenttien talvehtimisen kannalta hyvä. Kuva: Yle/Christoffer Westerlund

Nyt on viimeiset päivät aikaa käydä laskettelemassa Tahkolla, jos mielii vielä rinteeseen. Tahkon rinnekausi päättyy lauantaina 24. huhtikuuta. Koronatilanteen vuoksi mitään kauden päättäjäisjuhlia ei voida järjestää, mutta hissit pyörivät normaalisti kello 17 saakka.

Tahkolla on tänään torstaina ollut auki vielä 19 rinnettä. Kaikkiaan rinteitä on 24.

– Kyllä viimeöinen sade jo teki tehtävänsä, että kivikkoja ja kanervikkoja on paljastunut. Mutta lauantaihin saakka sinnitellään, liiketoimintajohtaja Pasi Martikainen Tahkonrinteiltä sanoo.

Tämä viikko on jo ollut rinteissä hiljainen, sillä Tahkollakin aletaan siirtyä kesäaktiviteettien pariin.

– Kesä on jo ihmisillä mielessä, kun golfkentätkin aukeavat.

Laskettelukausi Tahkolla oli tänä talvena hyvä. Alkuun Martikainen pelkäsi, että koronatilanne vaikuttaa hiljentävästi, mutta lopulta kaudesta tuli keskiverto.

– Kotimaan matkailu oli kuitenkin hyvällä mallilla ja ihmiset käyttäytyivät vastuullisesti. Iso kiitos kaikille asiakkaille ja työntekijöille, jotka toimivat esimerkillisesti.

Kasurilassa laskettelukausi päättyi viime viikolla 17. huhtikuuta.

Golfkausi Tahkolla avataan vappuna

Mennyt, runsasluminen talvi on ollut golfkenttien talvehtimisen kannalta hyvä, ja lämmin kevät on jouduttamassa kauden alkua.

Tahko Golfin toimitusjohtajan Jukka Ilvan mukaan golfkuume on nyt nousemassa ja esimerkiksi vapun varauskalenteri on jo hyvää vauhtia täyttymässä.

– Viime kauden tapaan pääsemme avaamaan ensimmäisenä Lake & Forest -kentän. Avautuvan kentän viheriöt on leikattu jo kertaalleen ja nyt ne tekeytyvät harsojen alla odottaen pelaajia, Ilva sanoo.

Kenttä avataan vapunpäivänä 1. toukokuuta.