Jarkko Immonen odottaa innolla pestiään Mikkelin Jukureissa – "Sytytti tällaisen kokeneemmankin pelaajan"

Immonen kertoo kiinnostuneensa tulevan valmentajansa Olli Jokisen suunnitelmista

Kuva: Tomi Hänninen

Keskushyökkääjä Jarkko Immonen vaihtaa ensi kaudeksi joukkuetta JYPistä Mikkelin Jukureihin.

Immosen lisäksi myös Jani Tuppurainen suuntaa Jyväskylästä Mikkeliin. Molemmilla konkarikiekkoilijoilla on kokemusta yhteensä yli 1000 liigaottelun ja kolmen SM-mitalin verran. 39-vuotias Immonen on ollut mukana voittamassa myös MM-kultaa vuonna 2011 sekä myös kahta olympiapronssia.

Immonen on kotoisin Rantasalmelta ja Mikkeli on tuttu paikka junnujääkiekon ajoilta. Junnuna ei kuulemma olisi vielä osannut kuvitella, että Mikkelissä pelattaisiin SM-liigaa, minkä takia paluu kotopuoleen tuntuu nyt kiintoisalta. Liigajoukkueen vaihto on muutenkin iso päätös.

– Onhan se iso kynnys, enkä olisi moneen joukkueeseen lähtenytkään. Nyt kuitenkin kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että tosi hyvältä tuntuu vaihtaa. Pieni muutoshan tekee aina hyvää, Immonen sanoo.

Immosta ja tämän joukkuekavereita valmentaa ensi kaudella kiekkolegenda Olli Jokinen, joka on Immoselle tuttu pelikentiltä. Immonen kertoo kiinnostuneensa Jokisen suunnitelmista niin valmennuksen kuin pelityylinkin suhteen.

– Jokisen kanssa kun ekaa kertaa soiteltiin, niin siitä paistoi sellainen innostus ja palo, että sytytti tällaisen kokeneemmankin pelaajan. Ihan innolla odotan, Immonen sanoo.

Henkilökohtaisista tavoitteistaan mies ei vielä tässä vaiheessa puhu, mutta yksi asia tuntuu tulevan jukurihyökkääjän mielessä olevan selvä.

– Pleijaripaikkaahan sitä lähdetään tavoittelemaan, Immonen sanoo.