1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. liikuntatilat

Joensuun maaseutualueiden liikuntapaikkoja avataan rajoitetusti

Kuntosalit ja uimahallien saunat avautuvat 26. huhtikuuta alkaen. Ulkoliikuntapaikkojen vuorot ovat myös maanantaista lähtien varattavissa.

Liikuntatilat
Tyhjä kuntosali. 16.3.2021.
Joensuun maaseutualueen kuntosaleille pääsee kerrallaan kuusi henkilöä.Jorge Gonzalez / Yle

Joensuussa maaseutualueiden kuntosalit ja uimahallien saunat avataan rajoitetusti. Maaseutualueiden kuntosalit ja uimahallien saunat avataan käyttäjille tulevana maanantaina 26. huhtikuuta.

Päätös koskee kuntosaleja Uimaharjun urheilukeskuksella, Enon urheiluhallilla, Kiihtelysvaaran liikuntahallilla, Niittylahden koululla, Pyhäselän koululla, Reijolan urheiluhallilla, Reijolan yhteisötalolla, Paavontiellä ja Tuupovaaran liikuntahallilla.

Yhdellä kuntosalilla voi olla yhtä aikaa kuusi henkilöä.

Maananataina asiakkaiden käyttöön avautuvat myös uimahallien saunat. Uimahalleissa nykyiset kävijämäärärajoitukset pysyvät voimassa toistaiseksi.

Tällä hetkellä Rantakylän uimahallissa otetaan vastaan 20 asiakasta naisten ja 20 miesten pukuhuoneisiin, ja virkistysuimala Vesikossa 40 naisten ja 40 miesten pukuhuoneisiin.

Maanantaista alkaen myös ulkoliikuntapaikkojen rajoituksia poistetaan. Ulkoliikuntapaikkojen vuoroja on mahdollista varata normaalisti.

Uimahallien kuntosalit pysyvät vielä toistaiseksi kiinni.