Hyppää sisältöön

Kerttu Komulainen muutti takaisin Kuhmoon koronan takia ja huomasi Kainuun matkailulliset mahdollisuudet – syntyi verkkosivusto Koe Kainuu

Komulaisen mukaan Kainuussa olisi paljon opittavaa pohjoisen matkailusta.

Helmikuussa Kerttu Komulainen perusti Koe Kainuu -nettisivun ja sosiaalisen median tilit. Kuva: Yle / Tanja Heikkonen

Kuhmosta lähtöisin oleva Kerttu Komulainen tuli koronan myötä takaisin Kainuuseen. Rovaniemellä matkailun parissa työskennellyt Komulainen on huomannut, että Kainuussa on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia ja opittavaa pohjoisen matkailusta. Komulainen perusti helmikuussa Koe Kainuu -nettisivun ja sosiaalisen median tilit.

– Koe Kainuu -nettisivujen tarkoituksena on antaa Kainuussa lomaileville tietoa.

Komulainen on pitänyt vajaan kolmen vuoden ajan Lähtisitkö -blogia, jonka avulla hän on oppinut bloggaamista, mutta Koe Kainuu-blogin kautta hän haluaa oppia tekemään sitä ammattimaisemmin. Kainuussa Komulaisen yllätti työvoimapula, sillä esimerkiksi hänen miehensä löysi heti vakituisen työn.

– Ryhdyin kevytyrittäjänä kokeilemaan digimarkkinointia, johon kuuluu yritysten auttamista muun muassa Facebook-päivityksissä.

Kuuntele Komulaisen ajatuksia Kainuusta, kulttuurista ja matkailusta:

Kuhmosta lähtöisin oleva Kerttu Komulainen tuli koronan myötä takaisin Kainuuseen. Rovaniemellä matkailun parissa työskennellyt Komulainen huomasi, että Kainuussa on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia ja muutakin opittavaa pohjoisen matkailusta. Toimittajana on Tanja Heikkonen.

Lisää Kainuun uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.