1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Ravintolaterassit

Jyväskylän Väinönkadulle tulee kesäksi uusi anniskeluterassi

Käyttösuunnitelma ohjaa tarkasti kävelykeskustan terassi- ja kahvila-alueiden sekä tilapäisten myyntipaikkojen sijoittelua.

Jyväskylän Väinönkadulle tulee uusi terassi tulevana kesänä. Kuva Kauppakadulta. Kuva: Simo Pitkänen / Yle

Jyväskylän kävelykadun terasseihin tulee muutoksia tulevana kesänä.

Crazy Town on hakenut lupaa uudelle anniskeluterassille. Anniskeluterassi tulee Väinönkadulla sijaitsevan Learning cafen edustalle.

Kolmikulman edustalla kesäisin sijaitsevan hampurilaisravintola Naughty Burgerin terassialue pienenee hieman: terassin koko on tulevana suvena 58 neliötä.

Terassimuutokset tulevat voimaan toukokuun alussa.

Käyttösuunnitelma ohjaa kävelykeskustaan sijoitettavien terassi- ja kahvila-alueiden, jäätelökioskien ja tilapäisten myyntipaikkojen sijoittelua tarkasti. Viimeisin kävelykeskustan käyttösuunnitelma on vahvistettu kaupunkirakennelautakunnan päätöksellä 3.11.2020.

Jyväskylän kävelykatu muodostuu Väinönkadusta ja Kauppakadusta ja se rajautuu Kirkkopuiston laitaan. Kävelykadulla voi järjestää erilaisia tapahtumia ja markkinoita. Aiheesta lisää Jyväskylän tapahtumakaupungin sivuilta (siirryt toiseen palveluun).

Kaupunkirakennelautakunta päätti terassialueiden muutokset tiistaina olleessa kokouksessaan (siirryt toiseen palveluun).