Hyppää sisältöön

Lasten ja nuorten mielenterveyden palvelut muuttavat uusiin tiloihin Kuopiossa – muutto ensi viikolla aiheuttaa muutoksia puhelinpalveluun

Alavan Kaartokadulta muuttavat pois myös kasvatus- ja perheneuvonta sekä puheterapian palvelut. Palveluiden uusi sijainti on Savilahdessa Tietoteknialla.

Lasten ja nuorten mielenterveysyksikkö muuttaa uusiin tiloihin Savilahteen 3.–4. toukokuuta. Kuva: Sami Takkinen / Yle

Lasten ja nuorten mielenterveyden palvelut, kasvatus- ja perheneuvonta sekä puheterapian palvelut muuttavat Kuopiossa uusiin tiloihin toukokuun aikana.

Mainitut palvelut muuttavat Alavan Kaartokadun osoitteesta Savilahden Tietotekniaan. Uusi osoite on Savilahdentie 6. Palveluiden puhelinnumerot säilyvät muutossa ennallaan, mutta puhelinpalveluissa on katkoja muuttopäivinä.

Lasten ja nuorten mielenterveysyksikkö muuttaa uusiin tiloihin ensimmäisenä, 3.–4. toukokuuta. Lasten ja nuorten mielenterveyspalvelujen toimiston puhelin on avoinna muuton vuoksi maanantaina ja tiistaina ainoastaan kello 10–11.

Ensi viikon aikana muuttavat myös kasvatus- ja perheneuvonnan palvelut. Muutto tapahtuu loppuviikosta 5.–7. toukokuuta. Kasvatus- ja perheneuvonnan Kaartokadun ohjaus- ja neuvontapuhelin on suljettu muuttopäivinä.

Puheterapian palvelut muuttavat uusiin tiloihin viikon 19 aluksi. Muuttopäivät ovat 10.–11. toukokuuta. Myös puheterapiapalveluissa on puhelinpalvelu ja vastaanottotoiminta suljettuna muuton vuoksi maanantaina ja tiistaina 10.–11. toukokuuta.

.
.