Hyppää sisältöön

Ylivieskassa valmennetaan uusia nuoria teollisuusyrittäjiä – Centria ammattikorkeakoulun koulutukseen osallistuu myös 27-vuotias Juha Valkola

Alle 30-vuotiaille suunnatussa valmennuksessa kehitetään yrittäjyystaitoja sekä tutustutaan uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Mukana ovat myös alueen yrittäjät.

Yrittäjyysvalmennusta saava ylivieskalainen Juho Valkola on valmistunut kymmenisen vuotta sitten ammattikoulusta puusepäksi ja sen jälkeen opiskellut vielä insinööriksi ammattikorkeakoulussa.  Kuva: Päivi Seeskorpi / Yle

Pohjois-Pohjanmaan alueelle tavoitellaan nuorten käynnistämiä teollisuus yrityksiä. Tähän tarpeeseen Centria ammattikorkeakoulu vastaa alle 30-vuotiaille suunnitellulla yrittäjyysvalmennuksella.

Ylivieskassa järjestettävässä valmennuksessa kehitetään yrittäjyystaitoja sekä tutustutaan uusien teknologioiden tarjoamiin mahdollisuuksiin, mukana ovat myös alueen yrittäjät.

Päivi Seeskorpi tapasi Ylivieskassa valmennukseen osallistuvan 27-vuotiaan Juho Valkolan. Valkolalle valmennus tarjoaa paitsi tietoa myös uusia kontakteja.

Yksi valmennukseen osallistuvista on 27-vuotias ylivieskalainen Juho Valkola.

Lisää Pohjois-Pohjanmaan uutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.