1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. nuoret

Tampereen puistoissa paljon porukkaa, mutta nuoret juhlivat rauhallisesti

Nuoria kokoontui etenkin Koskipuistoon vappuaattona. Suurilta tapaturmilta ja ikäviltä tapahtumilta vältyttiin nuorisotyöntekijöiden mukaan tänä vuonna. Lähes 40 työntekijää jalkautui juhlijoiden keskelle.

Tampereen Koskipuisto oli hiljainen kuvaushetkellä vappupäivänä 2020. Tänä vuonna vappuaatto oli sen sijaan vilkas. Kuva: Miikka Varila / Yle

Hieman alle 40 Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden työntekijää jalkautui juhlijoiden pariin vappuaattona. Etenkin Koskipuistossa oli paljon juhlijoita.

Nuorten juhlita sujui Tampereen kaupungin mukaan melko rauhallisesti. Nuoriso-ohjaajat auttoivat avun tarpeessa olevia nuoria, mutta suurin osa illan työstä oli nuorten kanssa kohtaamista ja keskustelua.

– Nuoret olivat hyväntuulisia, ja meillekin jäi illasta hyvä mieli, sillä suuremmilta tapahtumilta ja tapaturmilta vältyttiin, Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti sanoo kaupungin tiedotteessa.

Koskipuisto tyhjeni alle 18-vuotiaista nuorista puolen yön jälkeen. Juhlijoita oli poliisin mukaan myös Rosendahlin rannassa.

Poliisi joutui ottamaan kiinni suhteellisen vähän ihmisiä päihtymyksen takia.