Poliisi selvitti kassakaapin anastusyrityksen Salossa – poliisi tutki murtopaikkaa, kun kansalainen soitti epäilyttävästä autosta

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan tapauksessa, jossa salolaisesta liiketilasta yritettiin anastaa kassakaappi. Kolme henkilö otettiin kiinni tapauksessa.

Salon Muurlassa yritettiin anastaa kassakaappi maaliskuussa. Kuvituskuva. Kuva: Jorge Gonzalez / Yle

Lounais-Suomen poliisi on selvittänyt murtotapauksen, jossa Salon Muurlassa sijaitsevaan liikekiinteistöön murtauduttiin ja tekijät yrittivät anastaa kassakaapin.

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan teosta, joka tapahtui maaliskuun puolivälissä.

Poliisi oli tekemässä paikkatutkintaa Muurlassa murron jälkeen, kun hätäkeskukseen tuli soitto Salon keskustaan pysäköidystä epäilyttävästä pakettiautosta. Poliisin mukaan pakettiauto vastasi muurlalaisen liikekiinteistön valvontakameroiden kuvissa näkyvää autoa.

Poliisi otti kolme henkilöä kiinni pakettiauton lähistöltä.

Heidät vangittiin myöhemmin käräjäoikeudessa. Yksi on poliisin mukaan nyt määrätty tehostettuun matkustuskieltoon ja kahden muun henkilön tutkintavankeus on päättynyt. Teosta epäillään yhteensä viittä henkilöä.

– Poliisi haluaa kiittää aktiivisia kansalaisia, jotka ilmoittivat tapahtumapäivän aamuna Salon keskustassa pysäköidystä pakettiautosta. Lisäksi liikekiinteistön hyvälaatuiset valvontakamerakuvat edes auttoivat tutkintaa, poliisi kertoo tiedotteessa.

Asia siirtyy seuraavaksi syyteharkintaan.