Hyppää sisältöön

Syyttäjä vaatii tuomiota taposta Klamydia-yhtyeen perustajajäsenen henkirikoksessa

Uhria kuristettiin ja puukotettiin yksityisasunnossa Vaasan Gerbyssä viime jouluna. Joulunvietossa oli useita henkilöitä, mutta vain yhtä heistä epäillään henkirikoksesta. Syytetyllä oli ennestään tuomio törkeästä pahoinpitelystä.

Pohjanmaan käräjäoikeus on käynyt tänään koko päivän läpi viime jouluyön traagisia tapahtumia Vaasan Gerbyssä. Kuva: Antti Haavisto/Yle

Pohjanmaan käräjäoikeudessa Vaasassa on tänään käsitelty koko päivä Klamydia-yhtyeen perustajajäsenen väkivaltaista kuolemaa.

Syyttäjä vaatii teosta epäilylle tuomiota taposta. Lisäksi syyttäjä on esittänyt mielentilatutkimuksen teettämistä syytettynä olevalle miehelle.

Haastehakemuksen mukaan uhria kuristettiin ja puukotettiin ylävartaloon, mikä johti runsaaseen verenvuotoon ja keuhkovammaan.

Muusikon kuolema tapahtui jouluna Vaasassa yksityisasunnossa. Asunnossa oli useita henkilöitä, mutta syytteessä on vain yksi henkilö. Taposta syytetty oli tuolloin ehdonalaisessa vapaudessa. Hänellä on ennestään tuomio törkeästä pahoinpitelystä.

Lue myös:

.
.