1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Riikka Purra

TV1:n Ykkösaamun vieraana perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra: Mitä haluat kysyä?

Ärhäkkäänä oppositiopoliitikkona tunnettu Purra kuvaa itseään vanhan liiton realistiksi, joka ei siedä veronmaksajan rahojen kippaamista typeryyteen tai toissijaisuuteen.

Riikka Purra
Riikka Purra
Karoliina Simoinen / Yle

Perussuomalaiset vastustavat EU:n elpymispakettia, haluavat Suomen velkaantumisen kuriin ja talouden tasapainoon. Mitkä ovat puolueen vaihtoehdot?

Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajaksi viime puoluekokouksessa noussut Riikka Purra on kritisoinut viime aikoina etenkin työperäisen maahanmuuton helpottamista. Hän kutsuu sitä halpamaahanmuutoksi, joka ei ratkaise tulevien sukupolvien työvoimapulaa. Mitkä ovat Purran omat lääkkeet kestävyysvajeen ratkaisemiseksi?

Ylen uusimmassa kuntavaalikyselyssä perussuomalaiset menettivät ykköspaikkansa kokoomukselle, mutta puolueen kannatus on silti vahvaa. Riikka Purra hakee jatkokautta Uudellamaalla kotikuntansa Kirkkonummen valtuustoon.

Kuinka suuret odotukset perussuomalaisten varapuheenjohtajalla on puolueensa kuntavaalimenestyksen suhteen? Millaisena hän näkee oman tulevaisuutensa puolueessa?

TV1:n Ykkösaamun vieraana lauantaina 8.5. klo 10.05 perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra. Seija Vaaherkumpu haastattelee.

Purralle voi lähettää kysymyksiä osoitteeseen tv1.ykkosaamu@yle.fi tai alla olevalla lomakkeella.