Hyppää sisältöön

"Suomestakin löytyy todellisia luksusristeilyjä" – savonlinnalainen höyrylaiva Paul Wahl palkittiin vuoden parhaana

Savonlinnassa toimivan Vip Cruisen omistama höyrylaiva s/s Paul Wahl on palkittu vuoden kotimaan matkailuyritys 2021 -tunnustuksella. Paul Wahl ja Vip Cruise ovat esimerkki siitä, että Suomestakin löytyy todellisia luksusristeilyjä ja ensiluokkaisia palveluja tarjoavia matkailuyrityksiä.

Paul Wahl kesälaiturissa Savonlinnan satamassa. Kuva: Paavo Koponen / Yle

Savonlinnassa toimivan Vip Cruisen omistama höyrylaiva s/s Paul Wahl on palkittu vuoden kotimaan matkailuyritys 2021 -tunnustuksella.

Vuonna 1919 rakennettu ja vuonna 2020 uusittu s/s Paul Wahl on yksi viimeisistä Suomessa rakennetuista valkokylkisistä höyrylaivoista, joka risteilee nykyään Saimaalla.

Valintaraadin mukaan s/s Paul Wahl on ainutlaatuinen höyrylaiva Saimaalla luksussviitteineen ja yhteisine tiloineen. Lisäksi Paul Wahl ja Vip Cruise ovat esimerkki siitä, että Suomestakin löytyy todellisia luksusristeilyjä ja ensiluokkaisia palveluja tarjoavia matkailuyrityksiä.

Tampereella järjestettävillä Kotimaan Matkailumessuilla perinteisesti julkistettu tunnustus jaettiin pandemian vuoksi nyt toista vuotta peräkkäin etänä. Vuoden Kotimaan Matkailuyritys palkittiin kymmenennen kerran.

.
.