1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. onnettomuudet

Henkilöauton kuljettaja ei ehtinyt palata kaistalleen ohittaessaan rekkaa – auto hinauskuntoon ja kuljettaja sairaalaan valtatiellä 15

Kuljettajan terveydentilasta ei ole tietoa, koska ensihoito oli jo vienyt hänet sairaalaan pelastuslaitoksen saapuessa paikalle. Kuljettaja ei onnistunut ohitusyrityksessään ja osui rekan kylkeen. Muut eivät loukkaantuneet.

Kuva: Yle

Henkilöauto törmäsi rekkaan aamupäivällä valtatiellä 15 Kouvolassa. Henkilöauto oli ohittamassa rekkaa, mutta ei ehtinyt täysin palaamaan omalle kaistalleen vastaantulevan rekan tieltä.

Henkilöauto osui vastaantulevan rekan kylkeen ja vaurioitui törmäyksen seurauksena hinauskuntoon.

Palomestari Mika Ruokolainen kertoo, että ensihoito oli jo vienyt henkilöauton kuljettajan jatkohoitoon, kun pelastuslaitos saapui paikalle. Kuljettajan terveydentilasta ei ole toistaiseksi tietoa.

Molemmille rekoille löytyi pysähtymistä varten linja-autopysäkki tien molemmilta puolilta, joten liikenteeseen ei aiheutunut suurempia häiriöitä. Henkilöauto odotti hinausta tien varressa.

Hälytyslaitos sai onnettomuudesta ilmoituksen noin puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä. Onnettomuuden tapahtumapaikka on Marinkylän kohdalla noin kolme kilometriä Inkeroisten risteyksestä Kotkaan päin.

Lisää Kymenlaakson uutisia myös Yle Areenassa: katsele, kuuntele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.